Kandidaat om te spelen in Den Boogie ?

Wij krijgen maandelijks vele aanvragen voor optredens in Den Boogie. Dit gebeurt per email, via nieuwsbrieven, boekingskantoren, gsm, demo’s, in het café, enz. Dit is op termijn niet langer beheersbaar. Indien je jouw groep wil voorstellen, dan kan dat uitsluitend via deze weg :

Deel uw gegevens mee in een reactie via het formulier onderaan deze pagina.

Groepsomschrijving en een link naar een Social Media-account (website, Youtube, Soundcloud, …) waarop uw muziek te beluisteren/bekijken is. Net zoals jij intensief en serieus met muziek bezig bent, zo zijn wij dat ook. Daarom informeren wij ons graag en grondig vooraleer wij boeken. Heel goede platforms die wij eigenlijk onmisbaar achten zijn vi.be en gigstarter.be. Geef ons dus graag en indien mogelijk een link naar deze (gratis) diensten mee.

Wij raadplegen regelmatig deze pagina die dient als centraal meldpunt voor kandidaat-optredens. Indien uw bericht voldoet aan bovenstaande info dan worden uw gegevens geëvalueerd voor een mogelijk optreden. Na een positieve evaluatie nemen wij zelf contact op.

Normaliter zoeken wij geen cover- of partybands. Tribute bands zijn mogelijk. Alle muziekstijlen zijn welkom. Grote budgetten kunnen wij niet aan, maar wij bieden wel een professionele inrichting (inclusief beroeps-geluidstechnicus), meestal een audio/video-opname (24 sporen) en soms een fotoverslag. Den Boogie is klein (50 m2) maar gezellig, en de sound is fantastisch.

That’s it folks, give it a try !.

  • Den Boogie werkt met een vast geïnstalleerde PA en belichting.
  • Deze worden bediend door eigen technici.
  • Alle materiaal is professioneel en onze mensen zijn beroeps.
TASCAM DM24 (digitaal gelinkt met Reaper DAW, Waves, Fabfilter, Valhalla, Ozone, Soundtoys, Soothe, …)
SOUND PROJECTS SP2
4 L-ACOUSTICS monitors
subbass MACH M182I
MARTIN Moving Lights
Lightjockey
SONY & PANASONIC VIDEO
NIKON D800 DSLR
ADOBE POSTPROCESSING

-> FILL OUT YOUR REQUEST FORM HERE <-

Loading

Scroll naar boven