THE VERY BEST OF KRAK! PLAYLISTS - 2020

DEN BOOGIE ONLINE MUSIC CHANNEL

Deze afspeellijst is een collectie van 150 songs, geselecteerd uit maar liefst 1500 songs die jullie vorig jaar (2020) gepost hebben in de KRAK! Playlists. Het was een huzarenstukje om deze lijst samen te stellen. De criteria waren dan ook niet eenvoudig :

  • Maximum 150 nrs.
  • Enkel live uitvoeringen
  • Uitstekende audiokwaliteit
  • Redelijk tot goede of excellente beeldkwaliteit
  • Zowel oud als nieuw werk
  • Diversiteit van muzikale stijlen

Een moeilijke opdracht, want de inzenders hadden zich bijzonder goed gehouden aan de voorwaarden om songs te posten met goede audiokwaliteit.

Deze Toplijst 2020, samengesteld door De Vrienden Van Den Boogie, geeft een mooi idee van de muziek die wij hier in Muziekcafé Boogiewoogie dagelijks proeven en beleven. Zoals je merkt zoeken wij niet steeds de gekende klassiekers op, en staan we heel open voor nieuwe en boeiende muziekervaringen.

Graag lezen wij jullie reacties, ervaringen en eventuele opmerkingen. Wij streven er naar om van Den Boogie Online een prikkelend en kwalitatief muziekkanaal te maken.

Bij deze nogmaals bedankt aan de deelnemers ! Laat ons ook van 2021 een vruchtbaar muzikaal jaar maken.

Enjoy The Music !

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven