Covid Safe Ticket vereist

De wet verplicht bezoekers van de horeca om een Covid Safe Ticket voor te leggen.(zie deze tekst voor de voorwaarden). Zonder dit ticket mag men de horeca niet bezoeken. Om deze bijkomende maatregel vlot te laten verlopen vragen wij om bij bezoek aan Den Boogie uw pas spontaan en onmiddellijk bij aankomst aan te bieden aan de toog. Het niet naleven van deze maatregel kan resulteren in boetes voor de bezoeker en torenhoge boetes voor de uitbater.

Wij hopen allemaal dat deze maatregelen zo snel mogelijk tot het verleden behoren ! Covid-19 blijft onze maatschappij treffen, en is de enige boosdoener in het hele verhaal.

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Frank.

De meest eenvoudige manier is het installeren van de officiele gratis app op je gsm. Dit kan via volgende link : https://covidsafe.be/nl

Je mag ook een papieren versie van het ticket met uw QR-code aanbieden. Proefondervindelijk stellen wij echter vast dat het inscannen van dit ticket meermaals niet of moeilijk lukt.

ps : Het is in deze materie wel degelijk wettelijk toegestaan dat de uitbater vraagt om uw ID-kaart te tonen, om te controleren of de naam overeenstemt met de gegevens op de Covid Safe Pas. Wat niet mag is het bijhouden of noteren van de gegevens van je ID-kaart. Bij misbruik van een foutieve CSP kunnen de aanbieder én uitbater heel zwaar beboet worden.

Veelgestelde algemene vragen hier

Sta je om de één of andere reden heel kritisch tegenover het gebruik van de Covidscan (GDPR, persoonlijke gegevens/verwerking enz.) ? Informeer je hier.

Scroll naar top