Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

The Magical Shadows - concert

live tribute concert

zondag 19 november - 18.00 u.

Inkom : 9 eu.

The Magical Shadows - concert

“The Shadows” is een legendarische Britse instrumentale rockgroep die in de jaren 1960 wereldberoemd werd. Ze staan bekend om hun baanbrekende gitaargedreven geluid en hebben een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de muziekwereld van rock-‘n-roll. Hun muziek, gekenmerkt door tokkelende electrische gitaren, pakkende melodieën en een onmiskenbare coolheid, heeft een blijvende indruk achtergelaten op het genre van instrumentale rock.

Maak je klaar om je opnieuw onder te dompelen in de onvergetelijke deuntjes van The Shadows, want we presenteren met trots “The Magical Shadows,” een fantastische tribute band afkomstig uit Geraardsbergen. Ze zullen het podium van Music Club Boogiewoogie betreden om de allerbeste nummers van The Shadows ten gehore te brengen. Met hun uitzonderlijke muzikaliteit en toewijding om de essentie van deze iconische groep vast te leggen, belooft dit een avond vol muzikale nostalgie en puur entertainment te worden. Sluit je bij ons aan voor een reis terug in de tijd, terwijl The Magical Shadows je meenemen naar het gouden tijdperk van instrumentale rock in een tribute concert dat je niet wilt missen!

Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven