Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

Stars On Stage

zondag 23 januari 2022 - 15 u.

Inkom : gratis

Stars On Stage

Als liefhebber van muziek heb je thuis je eigen instrument. Op je zolderkamer tracht je muziek onder de knie te krijgen, door zelfstudie, of misschien zelfs via het volgen van lessen in de muziekschool of muziekwinkel. Het kwam er nog niet echt van om samen in een band te spelen, laat staan ‘live’ op een podium te staan. Enter ‘Stars On Stage’ in Den Boogie !

Deze zondagnamiddag reserveren wij ons podium voor amateurs en liefhebbers van het eerste uur. Ga de uitdaging aan en klim op ons podium met je instrument. Je hebt 1, 2 of 3 nummers ingestudeerd en je wil deze graag met jouw publiek delen. We zijn als vrienden of familieleden uitermate benieuwd om je aan het werk te zien. Want we houden allen van muziek. En weet, zelfs klasbakken stonden ooit een ‘eerste keer’ op een podium. Een gezellige namiddag met muziekliefhebbers onder elkaar !

We maken van dit alles een mooi concept. Ze kregen we van muziekicoon-achter-de-schermen Steff De Vos een aantal ‘Gouden Platen’ in bruikleen ter bezichtiging, er is een kleine inleiding waarin je als muzikant aangekondigd wordt, er zijn een aantal iconische vintage-gitaren te bezichtigen, en iedereen krijgt een heus ‘diploma van podiumdoop’, inclusief een prachtige on-stage foto van je eerste publieke optreden.

Als finale presenteren wij enkele oude rotten in het vak die gekende songs brengen op hun eigen unieke manier. Niet als band, maar als solo-artiest met hun geliefde instrument.

Doe je graag mee ? Van harte welkom, geef een berichtje aan de toog en je bent ingeschreven.

Wegens de Covid-maatregelen vragen wij aan het publiek, familie, vrienden en kennissen om te reserveren, want de zitplaatsen zijn beperkt.

Bekijk hier een fragment van een vorige editie :

https://youtu.be/UYh2MXuypTc

Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven