Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

Stars On Stage III

Live jam session

zondag 24 november 2024 - 15 u.

Inkom : gratis

Stars On Stage III

Beste muziekliefhebbers,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de derde editie van Stars On Stage in Muziekcafé Boogiewoogie. Op zondagmiddag brengen we muzikanten van alle niveaus samen voor een uniek concert dat je hart sneller zal laten kloppen.

Wat kun je verwachten?

🎤 Een Diversiteit aan Talent: Op ons podium zie je zowel gevorderde als beginnende muzikanten schitteren. Het is een viering van muziek waar ervaring en passie samenkomen.

🎵 Korte, Krachtige Optredens: Elke act duurt slechts 1 tot 3 nummers, wat zorgt voor een dynamische en afwisselende show. Geen eindeloze sets, maar wel de beste momenten van elke artiest.

🎼 Muzikale Samensmelting: Het beste deel? Een paar repetities vooraf maken van elke act een vlot gebeuren. Het is geweldig om te zien hoe muzikanten met verschillende achtergronden samenwerken om iets unieks te creëren.

🎉 Een Gezellige Sfeer: Muziekcafé Boogiewoogie staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer. Het wordt een zondagnamiddag waar muzikanten elkaar leren kennen, ideeën uitwisselen en het publiek verrassen met de meest uiteenlopende songs.

Mis deze kans niet om samen met ons de vreugde van muziek te vieren en te ontdekken hoe muziek mensen verenigt en harten verwarmt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Muziekcafé Boogiewoogie voor een onvergetelijke zondagnamiddag vol muziek!

Graag tot dan !

Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven