Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

Stars On Stage Live II

Een podium voor beginners - 2e editie

zondag 16 oktober 2022 - 15 u.

Inkom : gratis

Stars On Stage Live II

Als liefhebber van muziek heb je thuis je eigen instrument. Op je zolderkamer tracht je muziek onder de knie te krijgen, door zelfstudie, of misschien zelfs via het volgen van lessen in de muziekschool of muziekwinkel. Het kwam er nog niet echt van om samen in een band te spelen, laat staan ‘live’ op een podium te staan. Enter ‘Stars On Stage’ in Den Boogie !

Deze zondagnamiddag reserveren wij ons podium voor amateurs en liefhebbers van het eerste uur. Ga de uitdaging aan en klim op ons podium met je instrument. Je hebt 1, 2 of 3 nummers ingestudeerd en je wil deze graag met jouw publiek delen. We zijn als vrienden of familieleden uitermate benieuwd om je aan het werk te zien. Want we houden allen van muziek. En weet, zelfs klasbakken stonden ooit een ‘eerste keer’ op een podium. Een gezellige namiddag met muziekliefhebbers onder elkaar !

Doe je graag mee ? Van harte welkom, vul onderstaand formulier in of geef een berichtje aan de toog en je bent ingeschreven.

Dit evenement is gratis toegankelijk.

Bekijk hier een trailer van de vorige editie :Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven