Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

RUSTY BULLET HOLES

Premiere nieuwe lokale band

zon. 22/08/2021 - 18.00 u.

Inkom : gratis (op uitnodiging)

RUSTY BULLET HOLES

Matt Fisher schrijft songs aan de lopende band. De Schotse songwriter omringt zich met lokale vrienden, en al vlug resulteren conversaties aan de toog in de formatie van een band. Met de nadruk op eigen werk én enkele leuke covers zit al vlug een repertoire in elkaar dat de groep vandaag zal showcasen in Den Boogie. De muziek van Rusty Bullet Holes : vlotte songs met fijne herkenbare melodieën, soms ruw, soms gevoelig, recht uit het hart. Invloeden of verwijzingen schieten je snel door het hoofd en duiden de muzikale lijn : Beatles, Stones, Dylan, Kravitz, enz. Steeds met een duidelijke signatuur van Matt Fisher. Enkele repetities leidden tot de opname van een paar nummers om aan het publiek de context te schetsen. Graag nodigen wij vandaag een publiek uit om kennis te maken met de band.

RUSTY BULLET HOLES :
Matt Fisher : zang en gitaren
Stef Lemahieu : gitaren
Frank Jacobs : bas
Maarten Geerts : drums

Wegens geldende corona-maatregelen is het toeschouwersaantal beperkt. Wil je dit evenement zeker meemaken, schrijf je dan in op onderstaande lijst en ontvang een gratis voucher/ticket.

Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven