Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

Oudejaarsavond Party

Van Oud Naar Nieuw

dinsdag 31 december - 20.00 u.

Inkom : gratis

Oudejaarsavond Party

Het is bijna zover ! Het jaar loopt ten einde, wat betekent dat het tijd is om samen te komen en het oude jaar af te sluiten op de meest vrolijke manier. We nodigen jullie graag uit om met ons mee te feesten op de traditionele Oudejaarsavondfuif op 31 december 2024 in Muziekcafé Boogiewoogie !

Dit wordt een avond vol opwinding, muziek en onvergetelijke momenten. We hebben voor ieder wat wils als het gaat om muziek, dus je kunt je dansschoenen alvast aantrekken ! Of je nu van funk, pop, rock, of elektronische beats houdt, we hebben een playlist samengesteld die de feestsfeer op elk moment van de avond zal laten bruisen.

De fuif begint om 20.00 uur, zodat we genoeg tijd hebben om in de feeststemming te komen en gezellig bij te praten voordat we om middernacht samen het nieuwe jaar inluiden. Traditioneel zullen we aftellen naar middernacht en een toast uitbrengen op alles wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

Dus, trek je beste feestoutfit aan en sluit je aan bij ons voor een avond vol plezier, dans en leuke herinneringen. De avond zal doorgaan tot in de kleine uurtjes, dus maak je geen zorgen, we zorgen ervoor dat je genoeg energie hebt om 2025 in stijl te verwelkomen !

Laten we er een onvergetelijke avond van maken !

Met feestelijke groeten,

Den Boogie

Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven