Muziekcafé/Concertclub BOOGIEWOOGIE

presenteert :

FRANKY DUMONGH & DICK RENDERS

Ultiem gitaarwerk en bewerkingen van nieuwe en oude songs

zon. 15/08/2021 - 18 u.

Inkom : 9 eu.

FRANKY DUMONGH & DICK RENDERS

Boeiende zondagnamiddag/avond met een live-optreden van de bovenste plank. Franky Dumongh en Dick Renders doken in de studio voor het schrijven van nieuw werk. Tijdens de voorstelling vandaag maken we daar graag kennis mee. Ondertussen maakten ze ook werk van het bewerken van vroegere songs en het opfleuren van een aantal boeiende covers. Deze twee muzikanten staan altijd garant voor topprestaties in de muziek van hun stijl. Een heel gezellige zondagnamiddag in Den Boogie, samen met de vrienden. Én muziek waar we nu al heel nieuwsgierig naar uitkijken !

Gezien de geldende Corona-maatregelen kunnen we slechts een deel van de publieke capaciteit beschikbaar stellen. Tickets zijn dan ook een tikkeltje hoger geprijsd, maar dat is zeker en vast aan deze klasbak-muzikanten gegund ! Wij steunen onvoorwaardelijk de muziekbranche !

Tickets zijn te koop aan de toog van Den Boogie, voor online reservatie kan je terecht op deze pagina .

Wij heten je van harte welkom op dit uniek en kwalitatief gebeuren !

Hieronder : Fragment van een vorig optreden van Franky Dumong (met Luk De Clus) in Den Boogie.

Loading

Mensen die de muzikale werking van Den Boogie ondersteunen via Patreon krijgen regelmatig voordelen zoals bv. korting op tickets, prepublicaties of links naar playlists die je thuis kan beluisteren.

Thanx A Lot Patrons ! : Jurgen De Bodt, Iwein, An Marchal, Luc Cansse, Maya Verrou, Didier Heggerick, Steff De Vos, Ann Stenuit, Veronique Delannoit, Catherine Debrule, Anne-Marie De Keyser, Anne Pieters, ✞Yvan Van Belleghem, Bart Vander Beken, Leen BaFineFleur.
Er is Den Boogie, de muziek, de concerten, de website, de muzieklijsten, dankzij jullie steun !
Scroll naar boven